wyszukiwanie zaawansowane
1 » Opinie o sklepie2

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Opinie o sklepie

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Iwona
  • Data napisania recenzji: 23-04-2018
transakcja przebiegła błyskawicznie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Galina
  • Data napisania recenzji: 27-02-2018
Bardzo dobrze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Emilia
  • Data napisania recenzji: 08-01-2018
Piękne spinki. Szybki czas realizacji zamowienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 13-09-2017
Świetne spinki, fantastyczne wykonanie! Zdjęcia dobrze oddały ich charakter. Czas realizacji bardzo szybki.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 08-09-2017
Bardzo duży wybór i szybka obsługa. Spinki, które zamówiłem są naprawdę świetnie wykonane.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dominika
  • Data napisania recenzji: 13-06-2017
Polecam zakupy w sklepie Manufaktura Spinek!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Izabella
  • Data napisania recenzji: 13-04-2017
Wszystko przebiegło bezproblemowo, wysyłka błyskawiczna, towar zgodny z tym co na zdjęciach ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ola
  • Data napisania recenzji: 25-03-2017
Piękne i bardzo dokładnie wykonane spinki, świetnie prezentują się w ślubnej stylizacji Pana Młodego!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Małgorzata
  • Data napisania recenzji: 23-03-2017
Kupuje spinki męskie w różnych miejscach. Przypadkowo trafiłam na Państwa stronę, różnorodność bardzo duża, bogactwo kamieni, dobre ceny i dobre wykonanie, tylko srebro, serdecznie polecam. Krótki czas realizacji.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 17-02-2017
Bardzo dobra komunikacja z osoba realizujaca zamowienie. Od poczatku zamowienia do realizacji pelny profesjonalizm.! Brawo! Gratulacje! Jedyny minus to brak mozliwosci wysylki za granice . Pozdrawiam, Barbara
Klient poleca zakupy w naszym sklepie